Hyppää sisältöön
Kaarina Löfström päässään tohtorinhattu

Kunniatohtori Kaarina Löfströmin juhlaluento 19.11. Aalto-yliopiston Väre-rakennuksessa

Rivit ja välit -luento
19.11.2018 klo 16–18
Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu
Väre, sali F102 (pääaula, vastaanottotiskiä vastapäätä)
Otaniementie 14, Espoo

Kaarina Löfström vihittiin Aalto-yliopiston insinööritieteiden korkeakoulun tohtoripromootiossa 2018 kunniatohtoriksi. Maanantaina 19.11. kuullaan hänen juhlaluentonsa ”Rivit ja välit”. Tilaisuuden jälkeen on tarjoilu sekä mahdollisuus opastettuun kierrokseen Väreessä.

Kaarina Löfström on tehnyt merkittävän uran erityisesti tuotanto- ja toimistorakennusten sekä tutkimuslaitosten suunnittelijana. Hänen tunnetuimpia töitään ovat Helsingissä sijaitseva Valion pääkonttori vuodelta 1978, Kotkan virastotalo vuodelta 1994 ja Otaniemen teknologiakeskus Innopoli vuodelta 1991, ja yksi uusimmista töistä on Helsingin Vuosaareen valmistuneet ala-aste ja päiväkoti Auringonpilkku. Löfströmin töille on ominaista laajan rakennuskokonaisuuden hallinta aina pieniin yksityiskohtiin saakka ja ennakkoluuloton uusien muotojen ja materiaalien käyttö.