Hyppää sisältöön
Kaksi nidottua Mind Building -opaskirjaa
kuva: Ugo Carmeni

Kirjastotyöpajoja Suomen paviljongissa Venetsiassa 20.–22.11.

Kolmiulotteinen mallinnus -työpaja lapsille
20.11. klo 12–16

Laajannettu runous -työpaja
21.–22.11. klo 12–16

Rintamerkkityöpaja
20.–22.11. klo 12–16

Suomen paviljonki
Giardini, Venetsia

Archinfo ja Helsingin kaupunginkirjasto järjestävät marraskuun 20.–22. päivinä Suomen paviljongissa kolme Mind-Building-näyttelyyn liittyvää työpajaa.

Kirjastotyöpajat ovat avoinna kaikille, ja paikalle voi saapua milloin vain puolenpäivän ja klo 16:n välillä. Helsingin kaupunginkirjaston työntekijät ohjaavat työpajoja ja esittelevät suomalaisen kirjaston toimintaa, mistä yksi esimerkki on rintamerkkien tekeminen: työpajojen aikana on mahdollista suunnitella ja tehdä oma rintamerkki kirjaston rintamerkkikoneella. Työpajoihin osallistuminen on ilmaista (pääsylippu biennaaliin vaaditaan sisäänkäyntiportilla).

Tiistain työpaja on tarkoitettu erityisesti lapsille (alle 10-vuotiaat aikuisen seurassa), ja keskiviikon ja torstain työpajat ovat kaikille ikäryhmille. Työpajoja ei suositella alle 3-vuotiaille. Työpajat järjestetään pääsääntöisesti englanniksi.

tiistai 20.11.
Kolmiulotteinen mallinnus -työpaja lapsille
Tässä työpajassa kuka vaan voi olla arkkitehti! Kokeile erilaisia geometrisiä muotoja tai suunnittele ja rakenna oma rakennuksesi hammastikuista ja vaahtokarkeista. Miltä näyttää vaahtokarkkipyramidi tai kuutio? Tai mikset suunnittelisi omaa unelmakirjastoasi?

keskiviikko & torstai 21.–22.11.
Laajannettu runous -työpaja
Leikitään yhdessä sanoilla! Luo oma runosi valitsemalla kirjastoaiheisista ja biennaalin teeman mukaisista sanoista ja liittämällä mukaan omia sanojasi. Voit myös innostua kollektiivisesta runoudesta jatkamalla jonkun muun jo laatimaa teosta. Jaa runosi sosiaalisessa mediassa tagilla #augmentedpoetry.

tiistaista torstaihin 20.–22.11.
Rintamerkkityöpaja
Tee oma rintamerkki haluamillasi sanoilla, suunnittelemastasi kuviosta tai värittämällä valmiiksi tulostettuja kuvia. Rintamerkkien teko on hauskaa ja sopii kaikenikäisille taiteilijoille.