Hyppää sisältöön

Architecture Speaks! -luennot alkavat taas 7.11.

7.11.2018
Simona Malvezzi / Kuehn Malvezzi, Berlin, Germany
14.11.2018
Shunri Nishizawa / NISHIZAWAARCHITECTS, Ho Chi Minh City, Vietnam
12.12.2018
Skälsö arkitekter, Visby & Stockholm, Sweden
16.1.2019
Architecten de Vylder Vinck Taillieu, Gent, Belgium
30.1.2019
Francesca Torzo / Francesca Torzo architetto, Genova, Italy
6.2.2019
Fabrizio Barozzi / Barozzi Veiga, Barcelona, Spain
13:15 Aalto-yliopisto, luentosali A1
Otakaari 1 X, Espoo
18:00 Arkkitehtuurimuseo
Kasarmikatu 24, Helsinki
 

Aalto-yliopiston ja Arkkitehtuurimuseon yhdessä tuottama luentosarja tuo jälleen kiinnostavia kansainvälisiä puhujia Suomeen.

Syksyn 2018 luennot aloittaa Berliinissä vaikuttava arkkitehti Simona Malvezzi. Malvezzi on ollut mukana perustamassa vuodesta 2001 toiminutta, erityisesti näyttelytilojen suunnittelusta tunnettua Kuehn Malvezzi -arkkitehtitoimistoa. Useasti palkitun toimiston projekteja on ollut esillä lukuisissa näyttelyissä ja biennaaleissa, muun muassa Venetsian arkkitehtuuribiennaaleissa kolmesti.

”Koen, että Kuehn Malvezzi voi avata uusia ulottuvuuksia näyttelyarkkitehtuurista paitsi maisteritason opiskelijoille myös kaikille muille näyttelytoiminnasta kiinnostuneille. Arkkitehtuurin esittämistä pohditaan paljon. Kuehn Malvezzi voi inspiroida tätä keskustelua uusille poluille”, kuvaa professori Jenni Reuter, joka on kutatoinut luentosarjan.

Allaolevalla videolla Malvezzi kertoo, mitä arkkitehtuuri hänelle merkitsee:

Englanninkieliset luennot järjestetään kuutena keskiviikkona syksyn 2018 ja kevään 2019 aikana sekä Otaniemessä (klo 13:15) että Arkkitehtuurimuseolla (klo 18:00). Arkkitehtuurimuseon luennoille pääsy museon lipulla 10 / 5 / 0 € tai Museokortilla.

Lue lisää