Hyppää sisältöön

Tampere muuttuu, mikä säilyy? – elokuvanäytös ja keskutelutilaisuus 30.9.

30.9.2018 klo 14
Arthouse Cinema Niagara
Kehräsaari B-talo, Tampere

Arkkitehtonisen laadun merkitys, kaupunkikuvan arvostuksen muutos ja vanhat rakennukset kaupunkilaisten yhteisenä muistina puhututtavat voimakkaasti kasvavassa kaupungissa.

Tamperetta uudistetaan vauhdilla. Ensiesityksensä saavassa Tampereen seudun arkkitehtien TamSAFA:n tuottamassa dokumenttielokuvassa Tampere muuttuu, mikä säilyy? Näkökulmia kaupunkimme rakennusperintöön neljä arkkitehtia pohtii, mikä on rakennusperinnön merkitys kaupungissa, joka elää muutosten aallokossa. Vanhat rakennukset kertovat kaupungin historiasta, mutta mikä niiden merkitys on asukkaille? Tampereella vaikuttaneet arkkitehdit Iida Kalakoski, Lasse Kosunen, Hanna Lyytinen ja Jorma Mukala esittelevät kukin itselleen tärkeän rakennuksen Tampereelta.

Elokuvan kesto on 45 minuuttia, minkä jälkeen yleisöllä on mahdollisuus keskustella dokumentin herättämistä ajatuksista klo 15–16 Villa Vintillä Kehräsaaressa järjestettävässä kahvi- ja keskustelutilaisuus. Paikalle ensiesitykseen ja keskustelutilaisuuteen odotetaan muun muassa yhdyskuntalautakunnan ja kaupunkikuvatoimikunnan jäseniä.

Ilmoittaudu mukaan 

Tapahtuma Facebookissa