Hyppää sisältöön

Elokuun viimeisellä viikolla vietetään Tampereen design- ja arkkitehtuuriviikkoa

Vuoden 2018 Tampereen design- ja arkkitehtuuriviikkoa vietetään 24.–31. elokuuta.

TADA-viikko on täynnä muotoilua, arkkitehtuuria, kaupunkisuunnittelua ja elävää kaupunkikulttuuria, ja esille nostetaan niin paikallista, valtakunnallista kuin kansainvälistäkin osaamista. Viikon aikana järjestetään eri ikäryhmille työpajoja, seminaareja, näytöksiä ja näyttelyjä ympäri kaupunkia.

TADA-viikon tämänvuotisena teemana on identiteetti’Teema virittää pohtimaan arkkitehtuurin ja muotoilun ulottuvuuksia kontekstin, käyttäjäkokemuksen ja ammatillisen identiteetin näkökulmasta. Rakennukset, esineet ja niiden suunnittelijat ovat dynaamisessa suhteessa muuttuvaan aikaan ja paikkaan. Kuinka samastuminen ja tuttuuden kokemus vaikuttavat kulutus- ja asumisvalintoihin? Voiko vanhojen rakennusten suojelu vaikuttaa kaupunkilaisten hyvinvointiin? Miten kaupunginosalle muodostuu yhteisöllisyys? Kuinka suunnittelija löytää ammatillisen identiteetin uudenlaisessa suunnittelukulttuurissa, jossa toimitaan laajemmissa työryhmissä ja asiakas osallistuu suunnitteluun entistä vahvemmin?

Katso koko TADA-viikon ohjelma tästä

Architecture and Cities in Transition -seminaari 30.–31.8.

ACT-seminaari on yksi TADA-viikon päätapahtumista. Ensimmäisen seminaaripäivän päivän otsikko on ”Identiteetti arkkitehtuurissa” ja toisen päivän teemana on ”Urbaani Identiteetti”. Puhujina on nimekkäitä kansainvälisiä asiantuntijoita, muun muassa Venetsian biennaaliinkin kutsuttu Odile Decq Ranskasta.

Osallistuminen seminaariin on ilmaista mutta ilmoittautuminen on toivottavaa.

Ilmoittaudu ACT-seminaariin ja katso ohjelma tästä
ACT-seminaari Facebookissa