Hyppää sisältöön

Arkkitehtuuri on esillä jazz-kaupungissa: 3A TALKS GOES PORI 19.7. ja SuomiAreena 20.7.

Porissa käydään heinäkuun kuumimmat arkkitehtuurikeskustelut. Kaupunki isännöi tämänvuotisia Asuntomessuja, ja SuomiAreenassa pidetään joka päivä asumisen tunti. Heinäkuun 20. päivän asumisen tunnin järjestää ATL kumppaneiden kanssa, ja 3A TALKS GOES PORI -tapahtumassa 19.7. mikrofoni on vapaa. Keskustelun lomassa tarjoamme kevyen lounaan – ilmoittaudu 11.7. mennessä!

Pori Jazzien aikaan järjestettävä yhteiskunnallinen keskustelutapahtuma SuomiAreena on auki 16.–20. heinäkuuta. Viimeisen päivän asumisen tunnilla keskustellaan vastuullisista ratkaisuista asumisen ja asuinympäristön suunnittelussa. Purje-lavalla klo 14.30–15.30 keskustelevat muiden muassa kansanedustaja, arkkitehti Anders Adlercreutz, kaupunkimaantieteen professori Mari Vaattovaara, arkkitehti Minna Lukander sekä ATL:n toiminnanjohtaja Kalle Euro. Keskustelua luotsaa MTV Uutisten toimittaja Nina Rahkola.

Tapahtuman järjestää Arkkitehtitoimistojen Liitto ATL yhteistyössä Asuntomessujen seuraavan isäntäkaupungin Kouvolan sekä Parmaco Oy:n kanssa. Suomen Arkkitehtiliitto SAFA ja Arkkitehtuurin tiedotuskeskus Archinfo ovat tapahtuman kumppaneina. Katso koko SuomiAreenan ohjelma tästä.

SuomiAreenan tapahtumaa edeltävänä päivänä, torstaina 19.7. klo 13, kutsumme kaikki arkkitehtuurista ja vaikuttamisesta kiinnostuneet lounaalle ja vapaaseen 3A TALKS GOES PORI keskusteluun. Tapahtuma on osa SAFA:n, ATL:n ja Archinfon yhdessä tuottamaa 3A TALKS -keskustelujen sarjaa.

Nyt on oiva hetki pohtia, mitä arkkitehtuurin alan teemoja pitäisi nostaa seuraavaan hallitusohjelmaan. Kaupunkikahvila Brunssissa järjestettävä tilaisuus on kaikille avoin, ja tarjoamme lounaan sadalle ensimmäiselle ilmoittautujalle. Ilmoittaudu 11.7. mennessä tästä linkistä.

Brunssilta jatkamme joukolla kohti Kirjurinluotoa, jossa Pori Jazzien avauspäivän pääesiintyjänä on Nick Cave & The Bad Seeds. Katso koko Pori Jazz 2018 -ohjelma ja osta liput tästä.

Porin Asuntomessut ovat avoinna yleisölle 6.7.–5.8.2018. Katso lisätietoja tästä.

19.7. klo 13–15
3A TALKS GOES PORI

Kaupunkikahvila Brunssi
Itäpuisto 11 A sisäpiha
Ilmoittautuminen 11.7. mennessä

20.7. klo 14.30–15.30
Asumisen tunti <3 Asuntomessut: Vastuulliset ratkaisut

Purje-lava
Raatihuoneenpuisto, Pori

Puhujat
Anders Adlercreutz
, kansanedustaja, RKP:n varapuheenjohtaja, arkkitehti SAFA
Ossi Alastalo, toimitusjohtaja, Parmaco Oy
Kalle Euro, toiminnanjohtaja, Arkkitehtitoimistojen Liitto ATL
Sanna Kauppi, projektipäällikkö, Kouvolan kaupunki
Minna Lukander, arkkitehti SAFA, Arkkitehtuuri- ja muotoilutoimisto Talli Oy
Harri Tuomaala, toimitusjohtaja, Osuuskunta Suomen Asuntomessut
Mari Vaattovaara, professori, Helsingin yliopisto