Hyppää sisältöön

Aurinkosuojaus rakennussuunnittelussa -seminaari Rakennustiedossa 30.5.

30.5.2018 klo 8–13.30
Rakennustieto
Malminkatu 16 A, Helsinki

Toukokuun lopussa järjestettävässä rakennusten aurinkosuojausta käsittelevässä seminaarissa perehdytään sisälämpötilojen hallintaan aurinkosuojauksen keinoin ja avataan asiaan liittyvän uuden RT-ohjeen sisältöä.

Aurinkosuojauksella voidaan vaikuttaa merkittävästi tilojen jäähdytysenergian määrään, investointikustannuksiin ja kiinteistön elinkaaren aikaisiin energiakustannuksiin. Seminaarissa kuullaan myös uusinta tietoa valon merkityksestä hyvinvoinnille.

Seminaari on tarkoitettu tilaajille, rakennuttajille, arkkitehdeille ja iv-suunnittelijoille. Tapahtuma on maksullinen. Ilmoittautuminen seminaariin tästä linkistä.

Lisätietoa tapahtumasta Rakennustiedon verkkosivuilla.