Hyppää sisältöön

3A TALKS: Luontoa ja arkkitehtuuria

12.6.2018 klo 16–17.30
Malminkatu 30, 00100 Helsinki

Kesäkauden aloittava 3A TALKS esittää valikoiman lyhytfilmejä. Suomalaisen arkkitehtuurin luontosuhde on yhä vahvasti yhteydessä mökkikulttuuriin, saunoihin ja metsiin. 3A TALKS -tilaisuudessa nähdään sekä nostalgiaa että mietteitä nykyajan luontosuhteesta herättäviä filmipätkiä menneiltä vuosikymmeniltä.

Arkkitehti-lehden luotsaamassa tilaisuudessa voi olla myös mahdollisuus selailla ennakkoon lehden tämän vuoden kolmatta numeroa, joka keskittyy arkkitehtuurin, rakentamisen ja luonnon suhteeseen. Esillä on lisäksi valikoima teemaan liittyviä Arkkitehti-lehden numeroita aiemmilta vuosikymmeniltä.

Näytäntö järjestetään osana 3A TALKS-tapahtumasarjaa, jossa joka kuukauden 2. tiistaina Malminkatu 30:ssä on avoimet ovet afterwork-hengessä.

Tapahtumasarjaa tuottavat yhdessä Suomen Arkkitehtiliitto SAFA, Arkkitehtitoimistojen liitto ATL ja Archinfo.

Tervetuloa mukaan, tilaisuus on kaikille avoin!