Hyppää sisältöön
Kaksi tyttöä piirtämässä
Arkkitehtuuria Espan kesässä 2015. Kuva Aino Salmi.

Ohjaajaksi maisema-arkkitehtuuri-työpajoihin?

MAISEMA•ARKKITEHTUURI•KONTTI

Haluaisitko kertoa  maisema-arkkitehtuurin ja arkkitehtuurin merkityksestä? Voisitko kuvitella ohjaavasi innostavaa työpajaa kaikelle kansalle keskellä urbaania ympäristöä? Espoon kaupunki tarjoaa kesällä 2018 käyttöömme Kulttuurikontin yhdeksäksi päiväksi. Toiveena on saada konttiin maisema-arkkitehtuuriin ja kaupunkisuunnitteluun liittyvää ohjelmaa.

Kiertävän kontin päivät ja paikat ovat alustavasti tiistait, torstait ja lauantait viikoilla 24 Espoon keskuksessa (11.–17.6.2), 29 Kauklahdessa (16.–22.7.) ja 33 Matinkylässä (13.–19.8.). Yhden työpajan kesto on 5 tuntia (kello 10–15). Ohjaajat vastaavat myös järjestelyistä ennen ja jälkeen työpajan.

Kiinnostaako?

Etsimme nyt työpajoille vetäjäparia koko kesäksi tai useampaa paria jakamaan vetovastuuta. Ohjaaminen ei edellytä aiempaa kokemusta. Luvassa on palkkio ja mahdolliset matkakustannusten korvaukset.

Mukanaolo edellyttää osallistumista Archinfossa järjestettävään ideointi-iltapäivään keskiviikkona 16.5.2018 kello 16–19. Aivomyrskyssä työstämme yhdessä työpaja-aihioiden pohjalta nonstop-työskentelyyn sopivat sisällöt ja menetelmät.

Ilmoittaudu ideoimaan ja ohjaamaan työpajaa täällä 9.5. mennessä!
Lisätietoja

Sini Parikka | etunimi.sukunimi@archinfo.fi | 040 351 6470
Jaana Räsänen | etunimi.sukunimi@archinfo.fi | 050 522 1571