Hyppää sisältöön
AOR Architects, exterior rendering of the Extension to Tampere Art Museum.

Archinfon ja Lissabonin arkkitehtuuritriennaalin yhteistyö alkaa suomalaisarkkitehtien luennoilla

 

Vuodesta 2007 lähtien joka kolmas vuosi järjestetty Lissabonin arkkitehtuuritriennaali pidetään seuraavan kerran syksyllä 2019. Välivuosina triennaali järjestää luento- ja keskustelutilaisuuksia yhteistyössä kumppaneiden kanssa, ja 11. huhtikuuta vuorossa on suomalainen arkkitehtuuri.

Triennaali, Suomen suurlähetystö ja Archinfo ovat kutsuneet Lissaboniin AOR Arkkitehtien Erkko Aartin ja Arkkitehtitoimisto ALAn Antti Nousjoen kertomaan toimistojensa töistä ja työskentelytavoista. Moderaattorina toimii J-A Jornal Arquitectos -lehden päätoimittaja Paula Melâneo.

Lisätietoja tapahtumasta löytyy triennaalin verkkosivuilta ja Facebookista.

11.4. klo 19–20.30
Sinel de Cordes Palace
Campo Santa Clara 142, Lisbon