Hyppää sisältöön

Osallistu Keravan arkkitehtuurikartan kohteiden valintaan 27.3.2018

27.3.2018 klo 17.30 – 19.00
Keravan Taide- ja museokeskus Sinkka
Kultasepänkatu 2, 04250 Kerava

Keravan kaupunkikehityspalvelut on laatimassa karttaa Keravan rakennetun ympäristön kiinnostavista kohteista.

Taide- ja museokeskus Sinkassa tiistaina 27.3.2018 järjestettävässä työpajassa valitaan kohteita tulevaan arkkitehtuurikarttaan. Työpaja on kaikille Keravan rakennuksista ja ympäristöstä kiinnostuneille avoin. Tilaisuudessa on pullakahvitarjoilu.

Kartan kohteet tallennetaan Keravan sähköiseen karttapalveluun osoitteeseen: kartta.kerava.fi sekä paperiversio julkaistaan Open House Kerava –tapahtumassa toukokuussa 2018. Työpajassa kerrotut muistot ja tarinat tallennetaan Keravan museon kokoelmiin.

Lisätietoja

Taide- ja museokeskus Sinkka
Tilaisuuden Facebook-tapahtuma