Hyppää sisältöön

Meidän paikka -koulutuksen demopaja opettajille 27.3.2018

Meidän paikka on toiminnallinen opettajankoulutus ja oppilaiden kanssa toteutettava monialainen oppimiskokonaisuus. Ideana on elävöittää yhdessä koulun ankeinta tilaa sekä kartuttaa samalla teknologia-, muotoilu- ja arkkitehtuuriosaamista inspiroivien työpajojen puitteissa. Jos koulutus kiinnostaa ilmoittaudu 27.3.18 kello 14:30 –16:30 järjestettävään Meidän paikka -demopajaan, jossa pääset tutustumaan tekijöihin ja ottamaan tuntumaa toiminnallisiin työpajoihin.

Paikka

Tapahtumapaikkana on Mestaritalo, Tehtaankatu 37-29, 6. krs, 00150 Helsinki. Perille pääset Kampista busseilla 14 ja 18 sekä ratikalla 1.

Järjestäjä ja kumppanit

Koulutuksen toteuttaa Suomen ympäristöopisto SYKLI yhteistyössä Dodo Oy:n, Mehackitin ja Arkkitehtuurin tiedotuskeskuksen kanssa.

Lue lisää ja ilmoittaudu

Meidän paikka -verkkosivut
Ilmoittautuminen demopajaan