Hyppää sisältöön

Arkkitehti-lehden päätoimittajan hakuaika päättyy 5.5.

SAFA hakee

Arkkitehti-lehden päätoimittajaa

 

Arkkitehti on Suomen johtava, laajalti arvostettu kulttuurilehti, jota Suomen Arkkitehtiliitto SAFA on julkaissut vuodesta 1903 lähtien. Lehti ilmestyy kuusi kertaa vuodessa.

SAFA hakee päätoimittajaksi näkemyksellistä uudistajaa, joka arvostaa rakennustaidetta, kaupunki- ja maisemasuunnittelua sekä laadukasta journalismia. Edellytyksenä arkkitehdin tutkinto, kielitaito, hyvät vuorovaikutustaidot, kulttuurivirtausten tuntemus sekä organisointikyky. Päätoimittaja johtaa lehden sisältöjen uudistamista myös digitaaliseen muotoon.

Päätoimittajan tehtävä on kokopäivätoiminen vuoden 2018 alusta alkaen. Tehtävään sisältyy vuoden 2018 lehtien sisältöjen alustava suunnittelu jo tämän vuoden puolella. Kirjalliset hakemukset ansioluetteloineen ja suosituksineen sekä palkkatoivomuksineen on jätettävä 5.5.2017 mennessä osoitteella: puheenjohtaja Leena Rossi, Suomen Arkkitehtiliitto, Runeberginkatu 5, 00100 Helsinki.

Tiedustelut

puheenjohtaja Leena Rossi puh 040 7419187