Hyppää sisältöön
Anna Heringer, DESI training centre, Rudrapur, Bangladesh.

Architecture Speaks! -luentosarjassa Anna Heringer

Architecture Speaks! / Anna Heringer
2.3. klo 18 Arkkitehtuurimuseo, Kasarmikatu 24, Helsinki
3.3. klo 10:15 Aalto-yliopisto, Otakaari 1 X, Espoo


Anna Heringer
on arkkitehti ja suunnittelija, jolle arkkitehtuurin kauneus kumpuaa sen voimasta muuttaa ja parantaa ihmisten elämää. Hän pyrkii edistämään ekologista suunnittelua, joka on harmoniassa ympäristön ja paikallisen talouden kanssa. Omissa töissään hän toteuttaa tätä filosofiaansa. Saksalaisarkkitehdin suunnitelmat ovat voittaneet useita kestävän ja innovatiivisen arkkitehtuurin palkintoja.

Architecture Speaks! -luentosarjan on kuratoinut Aalto-yliopiston arkkitehtuurin professori Jenni Reuter. Aalto-yliopiston luennolle on vapaa pääsy, Arkkitehtuurimuseon tapahtumaan pääsee museolipulla.

architecture_speaks_heringer

#arkkitehtuuri100