Hyppää sisältöön
Kuva Rakennustieto

Erik Bryggmanin arkkitehtuuri – kirjaesittely Turussa

Ensimmäistä kertaa kaikkia Erik Bryggmanin toteutuneita töitä samassa painoksessa esittelevä kirja Erik Bryggmanin arkkitehtuuria on esillä 15.12.2016 Turussa. Bryggman-instituutin asiamies Mikko Laaksonen käsittelee tilaisuudessa kirjaa tehdessä esille tulleita uusia puolia Bryggmanin tuotannosta; löydettyjä huviloita, Bryggmanin muualle Suomeen suunnittelemia kohteita ja viimeisiä töitä. Uutuuskirja tarjoaa mittavan läpileikkauksen Erik Bryggmanin tuotannosta.

Tuottelias ja laaja-alainen Bryggman suunnitteli 1910-luvulta 1950-luvulle hyvin erilaisia kohteita kesämökeistä teollisuuslaitoksiin, sisustuksista asuinalueisiin, elokuvateattereista kirkkoihin.
Runsaasti kuvitettu kirja on tarkoitettu kaikille modernista arkkitehtuurista kiinnostuneille. Se on perusteellinen käsikirja tutkijoille ja opiskelijoille. Kuvitus käsittää historiallisia ja nykytilanteen valokuvia sekä Bryggmanin piirustuksia Kirja julkaistaan myös ruotsin- ja englanninkielisenä.

Erik Bryggmanin arkkitehtuuri – kirjaesittely

Torstai 15.12 klo 18-20, Argentina-sali, Kåren
Hämeenkatu 22, Turku

Lisätietoa kirjasta ja tapahtumasta Bryggman-instituutin sivuilta.
Kirja Rakennustiedon verkkokaupassa