Hyppää sisältöön

HESA-SAFA goes SLUSH 30.11.2016

HESA-Safa järjestää tänä syksynä kiinteistö- ja rakennusalan uusia teknologioita, niiden avaamia mahdollisuuksia ja alan toimijoita luotaavan Slush MeetUpin iltapäivää. Tapahtuma toteutetaan osana Recotech-verkostoitumistilaisuutta SLUSH-tapahtumassa alaotsikolla AC/DC (ArchitectureConstruction + DevelopersC++).

HESA-SAFA on kutsunut paikallle kiinnostavia puhujia, joiden lyhyet esitykset toimivat myös johdatuksena ja inspiraatiota heti perään samoista teemoista järjestettäviin workshopeihin. Monialaisten työpajojen on tarkoitus tuoda esiin arkkitehtien monipuolista osaamista ja työpanoksen antamaa lisäarvoa erilaisiin kehityshankkeisiin, jotka eivät välttämättä liity arkkitehdin perinteiseen toimenkuvaan. Samalla voi tarjoutua mahdollisuuksia uusien yhteistyökuvioiden ja työmahdollisuuksien syntymiselle. Ilmoittautumisia otetaan vastaan!

Päivän aikana on siis hyvä mahdollisuus paitsi päivittää tietojaan uusien teknologioiden avaamien mahdollisuuksien osalta niin myös verkottua ja löytää omille start-up -ideoille rahoittajia ja / tai yhteistyökumppeneita. Tapahtuma on maksuton (tapahtumaan ilmoittautuneet saavat SLUSHin lipuista 25 % alennuksen – kysy alennuskoodi hesasafa (at) safa. fi).

Muut järjestäjät (Rakli, Green Building Council Finland ja Newsec) tuottavat kaikille kiinnostuneille avoimen tapahtuman aamupäivän ohjelman aamiaisineen ja luentoineen sekä järjestävät iltapäivän Speed Meets -tapaamiset eri start-upien sekä rahoittajien välillä – myös arkkitehdit ovat tervetulleita varaamaan esittelyaikoja! paikalla päivystävät mm. Senaatti, Sato, Sweco, WSP, Granlund ja moni muu.

AC/DC -tapahtuman OHJELMA (englanniksi)

13:00 ReCoTech Meet-ups – Refreshments in the Lounge

14:00 Welcome by HESA-SAFA

On Innovation
Anne Stenros, Chief Design Officer of the City of Helsinki
Architect, D.Sc. (Tech.)

Spatial Analytics – New Ways of Understanding Architecture
Daniel Davis, Lead Researcher at WeWork, Spatial Analytics Architect, PhD in computational design

How Many Ways to the Future? Urban Innovation in the Face of Climate Change
Idil Gaziulusoy, Assistant Professor, Aalto University,
M.Sc. degree in Industrial Design, a Ph.D. degree in
Sustainability Science and Engineering

Robots in architecture: rethinking digital design and traditional fabrication methods
Annie Locke Scherer, KTH, Stockholm
M.Arch, M.Sc ITECH (integrative technologies
and architectural design research)

Wrap-up discussion & Cocktails

18:00 Afterparty @ MOW
Pikku Roobertinkatu 9

 

Koko ohjelma löytyy osoitteesta www.recotech.fi. Ilmoittautuminen on jo sulkeutunut, mutta ainakin iltapäivään mahtuu todennäköisesti mukaan.

Lisätiedot: hesasafa (at) safa. fi / gsm 041 516 5658.

Tapahtuma Facebookissa