Hyppää sisältöön
Edellisen Golden Cubes -Suomen osakilpailun KOULU-sarjan voitti Kirkkonummella sijaitseva Masalan koulu ehdotuksellaan Masalasta Hvitträskiin – taidekasvatus- ja kotiseutuhanke Eliel Saarisen hengessä. Kuva Masalan koulu

Arkkitehtuurikasvatuksen kilpailu käynnissä – osallistu 15.2.17 mennessä!

Onko takataskussasi 1.8.14–15.3.17 toteutuneita tai käynnistyneitä arkkitehtuurikasvatuksen hankkeita? Haluatko jakaa niistä kokemuksia maailmanlaajuisesti? Arkkitehtuurin tiedotuskeskus ja Suomen Arkkitehtiliitto SAFA kutsuvat lasten ja nuorten arkkitehtuurikasvatuksen toimijoita osallistumaan kansalliseen kilpailuun, jonka voittajaehdotukset lähetetään edustamaan Suomea kansainväliseen Architecture & Children Golden Cubes Awards -mittelöön. Kilpailuehdotukset voivat olla kursseja, oppitunteja, tapahtumia, sähköisiä tai painettuja julkaisuja, opetusmateriaalipaketteja, pelejä, elokuvia tai tietokone-ohjelmia.

Kilpailun sarjat, ehdotusten arviointi ja palkinnot

Arkkitehtuurin, kasvatuksen, arkkitehtuurikasvatuksen ja media-alan asiantuntijoista koostuva arvovaltainen tuomaristo valitsee voittajat neljässä sarjassa:

KOULU: peruskoulut ja lukiot
KULTTUURI-INSTITUUTIO: taidekoulut, museot, galleriat, säätiöt, yhdistykset ja muut yhteisöt
KIRJALLINEN TUOTE: artikkelit, kirjat, lehdet ja oppimateriaalit
AUDIOVISUAALINEN HANKE: dokumentit, elokuvat, tv-ohjelmat ja oppimateriaalit

Kansallisen kilpailun satoa kootaan ideapankiksi Arkkitehtuurin tiedotuskeskuksen verkkosivulle. Voittajaehdotukset palkitaan lehti- ja kirjapalkinnoin sekä lähetetään edustamaan Suomea kansainväliseen Architecture & Children Golden Cubes Awards -mittelöön sekä kansainvälisen arkkitehtien liiton UIA:n maailmankonferenssin yhteydessä järjestettävään näyttelyyn Seouliin, Koreaan.

Näin osallistut

Jätä ehdotuksesi 15.2.2017 mennessä täyttämällä TÄMÄ LOMAKE ja toimittamalla kuva-aineisto lomakkeessa annetuin ohjein. Huomaathan, että yhdellä hankkeella voit osallistua vain yhteen sarjaan. Jos haluat osallistua useampaan, lähetä kuhunkin oma ehdotuksensa. Voit täyttää lomakkeen suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi.

Järjestäjä vastaa voittajaehdotusten tekstien käännättämisestä sekä kuva- ja tekstiaineiston viemisestä kansainvälisen järjestäjän julisteformaattiin.

Täältä löydät KANSAINVÄLISEN KILPAILUN SÄÄNNÖT. Ne koskevat myös kansallista osakilpailua.

Lisätietoja

tuottaja Mikko Laak, mikko.laak(at)archinfo.fi, +358 50 458 9500
arkkitehtuurikasvatuksen asiantuntija Jaana Räsänen, jaana.rasanen(at)archinfo.fi

Yhteistyössä

27102016_logot_muok