Hyppää sisältöön

Arkkitehtuurin tutkimuksen päivät Tampereella 27. – 28.10.2016

Vuosittainen arkkitehtuuritutkimuksen symposiumi Arkkitehtuurin tutkimuksen päivät järjestetään tänä vuonna Tampereen teknillisen yliopiston arkkitehtuurin laitoksella. Aalto yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun arkkitehtuurin laitoksen, Oulun arkkitehtuurin tiedekunnan, Tampereen teknillisen yliopiston arkkitehtuurin laitoksen ja Suomen Arkkitehtiliito SAFAn jo kahdeksatta kertaa yhteistyössä tuottama symposium kerää tänä vuonna opiskelijoita, tutkijoita ja ammatinharjoittajia Tampereelle kuulemaan ja keskustelemaan aiheesta ARCHITECTURE AND EXPERIENCE NOW. Kaksipäiväisen konferenssin ohjelma löytyy täältä.

8. Arkkitehtuurin tutkimuksen päivät
27. – 28.10.2016, Tampere
Tampereen teknillinen yliopisto
Päätapahtumapaikka Konetalo, Korkeakoulunkatu 6, 33720 Tampere

Päivitetty ohjelma ja lisätietoa symposiumista täältä.