Hyppää sisältöön
Kuva Erik Zachte

Vielä paikkoja muutamille: Betonin arkkitehtuurimatka Hollantiin 6. – 11.9.2016

Betoni järjestää vuosittaisen arkkitehtuuri- ja ympäristörakentamisen kiertomatkan Hollantiin 6. – 11.9.2016: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Almere jne. Matkan aikana kierretään ja tutustutaan uusimpiin ja mielenkiintoisiin rakennuskohteisiin – unohtamatta klassikkoja. Kohteina mm. kulttuurirakennuksia, liike- ja toimistorakentamista, sekä uutta asumista. Myös päiväkoteja ja kouluja sekä infra- ja ympäristörakentamisen kohteita ovat mahtuvat matkan aikatauluun. Lisäksi tutustutaan myös tuotevalmistukseen ja kierrätysbetonin käyttöön sekä tavataan paikallisia suunnittelijoita.

Arkkitehtuurimatkalle on vielä tilaa kolmelle kiinnostuneelle!

Alustava hinta 1600,- / 2-hh. Hinta sisältää: lennot turistiluokassa, lentokenttäverot ja matkustajamaksut, tiedossa olevat polttoainelisämaksut, majoitus em. hotelleissa valitussa huonetyypissä, aamiainen päivittäin, lounaat ja illalliset, bussikuljetukset ohjelman mukaisesti, opastukset ja sisäänpääsyt (museot jne.).

Ilmoittaudu täältä.

Lisätietoa arkkitehtuurimatkasta täältä.