Hyppää sisältöön

Säynätsalon kunnantalon avajaistapahtuma lauantaina 18.6.2016

Jyväskylän etelälaidalla sijaitsevassa Säynätsalossa järjestetään lauantaina 18.6. Säynätsalon kunnantalon kesäkauden avajaistapahtuma. Luvassa on muun muassa kesäkahvila, taidemyyntinäyttely, pop up –myymälä sekä kirjasto.

Pop up –myymälässä on myynnissä valikoima kotimaista muotoilua kuten Artekin tuotteita, Jonas Hakaniemen suunnittelemia valaisimia ja laukkuja, Samujin SS/16 malliston tuotteita, Alvar Aalto Museum Shopin tuotteita, Höyry-gallerian taiteilijoiden Ulla Huttusen ja Arto Salmisen töitä sekä Hasan Designin Sirpa Hasan tuotteita.

Puolen tunnin opastettuja kunnantalon kierroksia järjestetään klo 12 ja klo 15.15, kierroksille on vapaa pääsy eikä niihin tarvita ennakkoilmoittautumista.

OHJELMA

Säynätsalon kunnantalon Summer Camp

Säynätsalon kunnantalo, Säynätsalon pääsaari, Parviaisentie 9, Jyväskylä
18.6.2016, kello 11–17