Hyppää sisältöön
Kuva Aino Salmi / Archinfo

Uutuustapahtuma tuo arkkitehtuurin Art goes Kapakkaan

Arkkitehtuurin tiedotuskeskus ja kaupunkifestivaali Art Goes Kapakka yhteisyöhön osana uutta Taiteen takana –sarjaa.

Järjestyksessään 22. Art goes Kapakka -kaupunkifestivaali järjestetään Helsingin kapakoissa, baareissa, kahviloissa ja ravintoloissa 18.–27.8.2016. Elokuun ilmaisillat täyttyvät taiteesta, tieteestä ja makumaailmoista.

Tänä vuonna ohjelmassa nähdään myös arkkitehtuuria. Arkkitehtuurin tiedotuskeskuksella on ilo olla isännöimässä Betonipaneelia tiistaina 23. elokuuta Oficinassa. Ilta järjestetään osana uutta Taiteen takana –tapahtumakokonaisuutta, joka tuo baareihin taidemaailman taustoille johdattelevaa keskusteluohjelmaa.

Aina ajankohtainen betoni on tulevana syksynä vahvasti läsnä Helsingin kaupunkikuvassa. Jätkäsaaren Bunkkeri on saamassa uuden elämän. Merihaan tulevaisuus kutkuttaa monia. Arkkitehti Aarno Ruusuvuoren suunnittelema Roihuvuoren ala-aste aukeaa peruskorjauksen jäljiltä. Illan aikana sukelletaan brutalismista betonipitsiin ja kuullaan, miksi betoni herättää tunteita ja jakaa mielipiteitä.

Keskustelussa mukana:

  • Maritta Koivisto (arkkitehti SAFA, Betoni-lehden päätoimittaja)
  • Panu Lehtovuori (professori, Tampereen teknillinen yliopisto ja osakas, Arkkitehtitoimisto Livady)
  • Santeri Lipasti (Vuoden Betonirakenne 2014 –palkittu arkkitehtitoimisto Huttunen-Lipasti-Pakkanen)

Keskustelua moderoi Arkkitehtuurin tiedotuskeskuksen toiminnanjohtaja Hanna Harris.

Taiteen takana: Betonipaneeli
Aika: tiistai 23.8. klo 17
Paikka: Oficina, Mannerheimintie 5
Tapahtuma Facebookissa

 Art Goes Kapakka, 18.-27.8.2016

Katso koko ohjelma täältä.

 Art goes Kapakka on Helsingin juhlaviikkojen yhteistyöfestivaali.