Hyppää sisältöön
Meripaviljonki. Kuva: Arkkitehtitoimistot Freese & Schulman.

HESA-SAFA:n lounasekskursio Meripaviljonkiin 20.5.2016

HESA-SAFA järjestää perjantaina 20.5. lounasekskursion, jonka kohteena on Siltasaaren rannassa oleva Meripaviljonki. Ekskursio alkaa kello 12 hotelli Scandic Paasin sisäpihalta ja päättyy noin klo 14.

Paasitornin kokonaisuutta esittelee ensin Kati Kosonen, Paasitornin tiedottaja. Mukana on mahdollisesti myös hotellin suunnitellut arkkitehti SAFA Mikko Summanen K2S:ltä. Meripaviljongin suunnitellut arkkitehti SAFA Simo Freese kertoo tarkemmin paviljongista, sen suunnitteluvaiheista ja teknisistä erikoisuuksista sekä sijoittumisesta Töölönlahden rantamaisemaan.

Lounas noin kello 12.45 . Tutustu etukäteen lounaslistaan täällä.

Ilmoittautumiset Tarja Nurmelle osoitteeseen: arkkivahti ( at ) gmail.com

Lounasekskursio Meripaviljonkiin

20.5.2106 kello 12–14
Scandic Paasi

Paasivuorenkatu 5, Helsinki.