Hyppää sisältöön

Ervi Kurikassa -seminaari 27.5.2016

Ervi Kurikassa -seminaari järjestetään 27.5.2016 osana Oulun Yliopiston arkkitehtuurin tiedekunnan ja Kurikan kaupungin yhteistyötä. Tapahtuma keskittyy arkkitehti Aarne Erviin ja syventyy toimiston tuotannosta erityisesti teollisuusperintöön sekä Kurikan kohteisiin.  Semaarissa esitellään myös Oulun yliopiston arkkitehtuurin tiedekunnan arkkitehtuurin historian ja korjaussuunnittelun laitoksen maisteriopiskelijoiden restaurointikurssin tuotokset. Tänä vuonna kurssin harjoitustyön kohteena on ollut Aarne Ervin suunnittelema Kurikan entinen lakkitehdas (1938) ja talo Aukia (1953). Yhteistyötahoina ovat olleet Kurikan kaupunki, kiinteistön omistajat sekä Pohjanmaan ELY.

Ilmoittaudu mukaan 24.5. mennessä täällä

Lue lisää

Ervi Kurikassa -seminaari

27.5.2016 klo 9.30-17.30
Kurikan yhteiskoulu, Keskuspuistikko 23, Kurikka