Hyppää sisältöön
Amos Rex / Helsinki. Havainnekuva: JKMM Arkkitehdit

18.5.2016 EKSO-keskustelutilaisuus: Arkkitehtien Eurooppa – museot julkisena tilana

Kansainvälisenä museopäivänä Arkkitehtuurimuseossa keskustellaan museoista julkisina tilana. Keskustelussa museoinstituutiota tarkastellaan ajallisessa perspektiivissä: miten ajatus museon perustehtävästä on muuttunut aikojen kuluessa? Miten muutos vaikuttaa museorakennuksiin ja niiden käyttöön?

Mukana keskustelussa arkkitehti Hans van Heeswijk Hollannista ja Wilhelm Helander Suomesta. Uutuutena tutustustaan Helsingissä rakenteilla olevaan Amos Rex -taidemuseoon. Asiantuntijoina paikalla taidemuseon johtaja Kai Kartio ja vastaava Arkkitehti Asmo Jaaksi JKMM Arkkitehdeista.

Yleisölle avoimen tapahtuman järjestävät Eurooppalainen kulttuuriyhdistys – EKSO ja Arkkitehtuurimuseo. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Hollannin suurlähetystön ja Haahtela Oy:n kanssa. Keskustelu on osittain englanniksi.

Varaa paikkasi 15.5. mennessä: events@mfa.fi

EKSO-keskustelutilaisuus: Arkkitehtien Eurooppa – museot julkisena tilana

18.5.2016 kello 17
Arkkitehtuurimuseo, Kasarmikatu 24, Helsinki
Hinta 8/4/0€ (tai museokortti)