Hyppää sisältöön

Väitös 18.3.2016 – Kävelyn lupaukset kaupungissa. Kolme tapausta kävelijöiden arjesta ja kokemuksista sekä kaupunkisuunnittelusta

Kaupunkisuunnitteluaiheinen väitös ympäristöpolitiikan alalta

HM Jenni Kuoppa
Vastaväittäjä: professori Sirpa Tani, Helsingin yliopisto
Kustos: professori emeritus Yrjö Haila

Hallintotietoiden maisteri Jenni Kuopan väitöskirja Kävelyn lupaukset kaupungissa. Kolme tapausta kävelijöiden arjesta ja kokemuksista sekä kaupunkisuunnittelusta tarkastelee kaupungissa kävelemistä, siihen liittyviä arjen kokemuksia ja käytäntöjä sekä niiden suhdetta kaupunkiympäristöön. Taustalla on kysymys siitä, miten kaupunkisuunnittelussa voitaisiin laajemmin hyödyntää kävelemisen mahdollisuuksia kestävämpiä kaupunkielämän tulevaisuuksia etsittäessä.

Lue lisää

18.3.2016 kello 12.
Tampereen yliopiston Paavo Koli -sali, Pinni A, Kanslerinrinne 1, Tampere.