Hyppää sisältöön

Pekka Haavisto Arkkitehtuurimuseon Vaikuttajafoorumissa 9.3.2016

Arkkitehtuurimuseon järjestämä Vaikuttajafoorumi on keskustelusarja, jonka aiheet liittyvät yhteiskuntaan, kaupunkeihin, arkkitehtuuriin ja rakennettuun ympäristöön. Keskiviikkona 9.3.2016 foorumin vieraana on kansanedustaja Pekka Haavisto, joka puhuu teemalla Globaalit haasteet – paikalliset vastaukset.
Globaalisuus ei merkitse vain energian, tavaroiden ja pääoman liikkeitä, vaan myös ihmisten suurempaa liikkuvuutta. Haavisto pohtii puheenvuorossaan näkökulmaansa ajankohtaisiin muutostrendeihin: ilmastonmuutokseen, konflikteihin ja pakolaisuuteen.

Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Vaikuttajafoorumi
Pekka Haavisto: Globaalit haasteet – paikalliset vastaukset

Keskiviikko 9.3. kello 18
Arkkitehtuurimuseo, Kasarmikatu 24, Helsinki