Hyppää sisältöön
Architecture Speaks luentosarjan logo

Architecture Speaks -luentosarja käynnistyy Aalto-yliopistossa 27.1.2016

Aalto-yliopiston arkkitehtuurin laitoksen uusi arkkitehtuurin perusteiden ja teorian professori Jenni Reuter avaa virkakautensa vaikuttavalla kansainvälisellä luentosarjalla, joka käynnistyy keskiviikkona 27.1.2016. Architecture Speaks -luentosarja ulottuu vuosille 2016–17 ja koostuu 12 kansainvälisesti tunnetun arkkitehtuurin ammattilaisen pitämästä ajankohtaisesta puheenvuorosta.

Sarjan ensimmäinen puhuja on ruotsalainen Rasmus Wærn, joka pitää kaksi luentoa keskiviikkona 27.1.2016, toisen arkkitehtuurin laitoksella Otaniemessä ja toisen Arkkitehtuurimuseossa. Kevään muita puhujavieraita ovat arkkitehtuurivalokuvaaja Hélène Binet tiistaina 2.2.2016 sekä nigerialainen arkkitehti Kunlé Adeyemi torstaina 3.3.2016.

Architecture Speaks -luentosarjan tilaisuudet pidetään sekä Aalto-yliopiston arkkitehtuurin laitoksella (Miestentie 3, Otaniemi, Espoo) että Arkkitehtuurimuseossa (Kasarmikatu 24, Helsinki). Luentotilaisuudet ovat Aalto-yliopiston ja Arkkitehtuurimuseon yhteistuotantoa.

WHAT IS ARCHITECTURE?
Keskiviikko 27.1.2016 kello 10
Otaniemi Espoo, Miestentie 3, sali 103

ARCHITECTURE AND FEUDS
Keskiviikko 27.1.2016 kello 18
Arkkitehtuurimuseo, Kasarmikatu 24, Helsinki

 

RRasmus Wærn luentojuliste

MFA_logo_MFA_ENG_musta

Hélène Binet luentojuliste