Hyppää sisältöön
Ryhmä ihmisiä hymyilemässä ja samalla pitämässä suurta tussia, jossa lukee: Architectural marker
Kuva: Jussi Vuori

Uusi Kaupunki -työpaja 8.9.

Tiistaina Espan pavilijongeilla on vieraana Uusi Kaupunki -kollektiivi, joka esittelee alkusyksyn suunnittelutyöpajoissa kerättyjä ajatuksia Helsingin ja lähiseutujen tulevaisuudesta. Uusi Kaupunki -kollektiivin perustivat nuoret arkkitehtitoimistot Futudesign, Jada, Pro Toto, Studio Puisto, Arkkitehdit R+K sekä kiinteistökehitysyhtiö Hukkatila. Viimeisen vuoden aikana mukaan ovat liittyneet myös AOR, Avarrus, Kaleidoscope, Luo Arkkitehdit sekä Muuan. Moniäänisen joukon yhteinen tavoite on tehdä kaupungeista parempia.

Tapahtuma on osa Arkkitehtuurin tiedotuskeskuksen ja Arkkitehtuurimuseon yhteistä Arkkitehtuuria Espan kesässä -ohjelmaa.

Tiistai 8.9. kello 13