Hyppää sisältöön
Tampere Architecture Week mainos.

Tampereella tapahtuu: kahdeksas arkkitehtuuriviikko käynnistyy 27.8. 2015

Tampereen arkkitehtuuriviikko järjestetään kahdeksatta kertaa elo-syyskuun vaihteessa 27.8.-4.9.2015. Viikon teema on vuorovaikutus. Ohjelmassa on kaikille avoimia näyttelyjä, keskustelutilaisuuksia, kevyitä seminaareja ja muita vapaamuotoisia tapahtumia. Arkkitehtuuriviikon päätapahtumapaikkana on TR1 taidehalli, jossa on koko viikon ajan esillä näyttely tamperelaisten suunnitelijoiden töistä.

Ammattilaisille suunnattuja tapahtumia ovat esimerkiksi viikon käynnistävä Aamulehden keskustelutilaisuus, perinteikäs ACT-seminaari ja Tampereen teknillisen yliopiston ja Tampereen yliopiston järjestämä Re-City 2015 -konferenssi. Arkkitehtuuriviikon avajaisia vietetään 31.8. TR1 Taidehallissa.

Lisätietoa Tampereen arkkitehtuuriviikosta
Lisätietoa ja ilmoittautuminen Re-City 2015 –knoferenssiin 03. – 04.9.2015
Lisätietoa ja ilmoittautuminen arkkitehtuuriviikon ACT-seminaariin 04.9.2015 klo 12.00