Hyppää sisältöön
Kuvat: Nea Ilmevalta, Roope Olenius, Tommi Lindh

Opastetut kävelyt Taiteiden yönä: Eliel ja Eero Saarisen jalanjäljissä, Töölön funkisporraskäytävät sekä Keskuskadun kerrostumat

Espan arkkitehtuurikesän kävelykierroksilla juhlistetaan Taiteiden yönä 20.8. Eliel ja Eero Saarisen syntymäpäivää, tutustutaan Töölön asuinfunkiksen herkkuihin ja peilataan Helsingin rakennusvaiheita Keskuskadun kerrostumista Juulia Kausteen, Tommi Lindhin ja Joona Rantasalon seurassa.

TORSTAI 20.8. KELLO 14
Opastettu kävelykierros Eero ja Eliel Saarisen syntymäpäivänä: Eero ja Eliel Saarinen Suomessa. Guided walking tour: Celebrating Eero and Eliel Saarinen’s birthday. Eero and Eliel Saarinen in Finland. Tour with Director Juulia Kauste, director of the Museum of Finnish Architecture. Meeting at the Re-Creation pavilions in the Esplanade park at 2 p.m.

TORSTAI 20.8. KELLO 16
Keskuskadun kerrostumat. Oppaana Joona Rantasalo/ Arkkitehtuurimuseo. Lähtö kello 16 Re-Creation -paviljonkien edestä Esplanadin puistosta.

TORSTAI 20.8. KELLO 17
Opastettu kävelykierros Alvar Aalto -säätiön johtaja Tommi Lindhin seurassa: Töölön funkisporraskäytävät. Lähtö klo 17 Töölöntorin kioskilta. Kierroksen lopuksi ratikalla Espalle, jossa Re-Creation installaation esittely. Huom. poikkeava lähtöpaikka!