Hyppää sisältöön
Espalle itse pystytetyssä tiipiissä oli mukava pohdiskella, miltä oma kesämaja näyttäisi.

Koululaiset kesälaitumella majanrakennusopissa

Tiistaina 23.6.2015 oli Espalla tarjolla majanrakennusvinkkejä kesälaitumella oleville koululaisille ja muillekin kiinnostuneille. Päivä oli vilkas. Yksittäisten kiinnostuneiden ja perheiden lisäksi osana Arkkitehtuuria Espan kesässä -ohjelmaa järjestetyllä pikakurssilla vierailivat HJK:n jalkapalloleiriläisten ja Vantaan kaupungin kesäleiriläisten ryhmät.

Kurssilla opittiin tekemään solmuja ja köytöksiä sekä pystyttämään tiipii. Lisäksi saatiin vinkkejä muiden kolmijalkaan perustuvien majojen rakentamiseen. Kun kurssitiipii oli pystytetty alkoi moni jo suunnitella oman majan rakentamista.

Majasuunnitelmien galleria

IMG_1414                   IMG_1415                   IMG_1413

IMG_1452                   IMG_1409                   IMG_1410

IMG_1416                   IMG_1417                   IMG_1412

Klikkaamalla kuvaa näet sen isompana!

IMG_1405