Hyppää sisältöön
An image from a website that says: Anthropology Conference 2015

Call for Papers: Maisema, sosiaalisuus ja materiaalisuus

Suomen Antropologinen Seura kutsuu lähettämään esitelmä-, posteri- ja elokuvaehdotuksia 21.–22. lokakuuta 2015 Helsingissä järjestettävään Maisema, sosiaalisuus ja materiaalisuus -konferenssiin. Esitelmä- ja posteriehdotusten jättöpäivä 15.3.2015, elokuvien 6.4.2015.

Konferenssin paneeleissa on runsaasti arkkitehtuurin ja maisema-arkkitehtuurin alaan lukeutuvia teemoja kuten esimerkiksi ”Children’s understandings of landscapes and environments”, ”Landscape and memory” tai ”Utopian Enclaves and Moral Infrastructures”.

Lisätietoja kansainvälisestä konferenssista ja tarkemmat tiedot konferenssin teemoista ja osallistumismuodoista on saatavilla  Suomen Antropologisen Seuran verkkosivuilta osoitteessa www.antropologinenseura.fi/en/events/anthropology-conference-2015.