Hyppää sisältöön
Simple drawing of a map.

Urgencies-arkkitehtuuriluentosarja käynnistyy Kulttuurisaunassa Helsingissä

Kulttuurisaunassa Helsingissä käynnistyy maanantaina 2.2.2015 klo 17 arkkitehtuurin ja kaupunkisuunnittelun ajankohtaisia kysymyksiä tarkasteleva kansainvälinen luentosarja. Ensimmäisessä luennossa puhuvat San Rocco -verkkojulkaisun perustajat, arkkitehdit Giovanni Piovene ja Michele Marchetti otsikolla Histories, Images, Categories. Osallistujia pyydetään varaamaan paikkansa etukäteen sähköpostitse osoitteessa rsvp@nowoffice.org.

Urgencies-luentosarjan suunnittelusta vastaa Tuomas Toivonen / Now Office yhteistyössä Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun arkkitehtuurin perusteiden ja teorian yliopisto-opetusta. Luentosarja on osa Kulttuurisaunan New Academy -opetusohjelmaa, joka tarkastelee nykyarkkitehtuuria ja kaupunkisuunnittelua.

URGENCIES_JULISTE