Hyppää sisältöön
Punainen lukunurkkaus seinään upotettuna.
JKMM Arkkitehdit. Seinäjoen kaupungikirjasto Apila. Valokuva: Tuomas Uusheimo.

Katsaus 2014 -näyttely nyt Aalto-museon Galleriassa Jyväskylässä

Suomalaisen nykyarkkitehtuurin kaksivuotiskatsaus on näytteillä Alvar Aalto -museon Galleriassa Jyväskylässä 23.1.–15.3.2015. Monipuolinen näyttely nostaa esiin laadukasta kotimaista arkkitehtuuria ja herättää keskustelua rakennustaiteen ajankohtaisista aiheista. Näyttely on aikaisemmin ollut esillä Arkkitehtuurimuseossa Helsingissä, ja Alvar Aalto -museon jälkeen se jatkaa kierrostaan ulkomailla. Kohteisiin voi tutustua myös verkossa osoitteessa www.biennialreview.finnisharchitecture.fi.

Suomen arkkitehtuuria. Katsaus 2014
Näyttely Alvar Aalto -museon Galleriassa 23.1.–15.3.2015
Alvar Aalto -museo, Alvar Aallon katu 7, Jyväskylä
www.alvaraalto.fi

Katso myös valokuvaaja Marc Goodwinin valokuvasarja Katsaus 2014 -kohteisiin kuuluvasta, peruskorjatusta Kulttuuritalosta finnisharchitecture.fi-sivuiltamme: www.finnisharchitecture.fi/2014/02/kulttuuritalo-depicted-by-marc-goodwin.

Arctia Shipping Oy:n pääkonttori, Helsinki. Arkkitehtitoimisto K2S, 2013. Kuva: Mika Huisman.
Arctia Shipping Oy:n pääkonttori, Helsinki. Arkkitehtitoimisto K2S, 2013. Kuva: Mika Huisman.