Hyppää sisältöön
Kolme piirrettyä tumman sinistä rakennusta ja neljä vihreää puuta.

Studia Generalia Turussa: Ryhmärakennuttaminen ja yhteisöllinen asuminen 8.12.2014

Turun seudun arkkitehdit Turku-SAFA ja Turun kaupunki järjestävät yhteistyössä Studia Generalia -yleisötilaisuuden ryhmärakennuttamisesta ja yhteisöllisestä asumisesta. Kaikille avoin, ilmainen luentotilaisuus pidetään maanantaina 8.12.2014 klo 17.15–18.45 Kiinteistöliikelaitoksen auditoriossa (Puutarhakatu 1, Turku).

Tilaisuuden tarkoitus on lisätä yleistä tietoa ja tietoisuutta ryhmärakennuttamisen sekä yhteisöllisen asumisen mahdollisuuksista, edesauttaa mahdollisten teemaan liittyvien hankkeiden käynnistymistä sekä tukea näin osaltaan asumisen vaihtoehtojen monipuolistumista Turun seudulla.

Ohjelma
  • Ryhmärakennuttaminen
    Arkkitehti Juha Sarakorpi, Ryhmärakennuttajat Ry:n pj sekä SARACO Oy:n toimitusjohtaja
  • Yhteisöllinen asuminen
    Arkkitehti Anna Helamaa, Tampereen teknillinen yliopisto, Arkkitehtuurin laitos
  • Esitelmien jälkeen kysymyksiä ja vapaata keskustelua.