Hyppää sisältöön
Rossana Hu
EARS on Helsinki -keskustelutilaisuuden päävieras on arkkitehti Rossana Hu / Neri&Hu Design and Research Office.

Wallpaper 2014 Vuoden Suunnittelija Rossana Hu luennoi 3.9.2014

Arkkitehtuurimuseossa kuullaan osana EARS on Helsinki -yhteistyötä  keskiviikkona 3.9.2014 klo 18 kiinalaisen Rossana Hu:n luento. Rossana Hu on Shanghaissa toimivan Neri&Hu Design and Research Office -toimiston perustajajäsen.

Kansainvälinen toimisto on toteuttanut arkkitehti- ja kaupunkisuunnittelun lisäksi myös sisustus- tuote- ja graafisen suunnittelun projekteja. Rossana Hu ja hänen puolisonsa Lyndon Neri on nimetty Wallpaper Magazinen vuoden 2014 suunnittelijoiksi. Vuotta aikaisemmin heidät valittiin Yhdysvaltojen Interior Design Hall of Fame –jäseniksi. Architectural Digest China nosti Rossana Hun AD 100 Top Talents -listalle vuonna 2013.

Rossana Hun englanninkielinen luento keskiviikkona 3.9.2014 klo 18:
Arkkitehtuurimuseo, Kasarmikatu 24, Helsinki.