Hyppää sisältöön
Osmo Lappo pitää puheen.

Vielä ehtii: Suomen arkkitehtuuria -kaksivuotiskatsaus 2014 ja Takauma 1953–2012

Vielä on puoli kuuta aikaa tutustua arvovaltaisen juryn valitsemaan otokseen Suomen parhaasta nykyarkkitehtuurista Arkkitehtuurimuseossa Helsingissä: Suomen arkkitehtuuria kaksivuotiskatsaus 2014 on avoinna 28.9.2014 saakka. Jopa tänään 5.9.2014 ilmestynyt Helsingin Sanomien NYT-liite suosittelee näyttelykäyntiä Helsinki Design Weekin tärppilistallaan.

Sekä NYT-liite että Arkkitehtuurin tiedotuskeskus kehottaa kurkistamaan myös Arkkitehtuurimuseon pieneen saliin, jossa on esillä Takauma – Arkkitehtuurimme katsaukset 1953–2012 nykyisiä kaksivuotiskatsauksia edeltäneestä Suomi rakentaa -näyttelyistä.

Professori emeritus Osmo Lappo kertoi Suomi rakentaa -näyttelyiden historiasta salintäyteiselle yleisölle  27.8.2014. Ohessa muutamia kuvia huikean aikamatkan tarjonneesta, tunnelmallisesta luentotilaisuudesta.

Valokuvat: Anni Vartola / Archinfo.