Hyppää sisältöön
Newtopias parallel dreaming in Architecture, Design and Art.

Quo Vadis Architectura? Wickberg-luennoitsijana Winy Maas

Quo Vadis Architectura? Nils Erik Wickberg Lectures 2014

Newtopias – Parallel Dreaming in Architecture, Design and Art

Mikä Utopioiden rooli on tänään taiteessa, designissa, arkkitehtuurissa, kaupungeissa ja maisemassa?
Aalto-yliopiston arkkitehtuurin laitoksen vuosittain järjestämän Nils Erik Wickberg -tapahtuman keynote-luennoitsijana on vuonna 1992 perustetun, maailman ehdottomasti merkittävimpiin arkkitehtitoimistoihin kuuluvan hollantilaisen MVRDV-toimiston perustajaosakas Winy Maas.

23.9.2014 klo 8:30-18:30
Dipoli Auditorio, Otaniemi, Espoo

Professori Nils Erik Wickbergin testamenttilahjoituksen mahdollistamana arkkitehtuurin laitos kutsuu joka syksy arkkitehtuurin tai sen lähialan merkittävän edustajan pitämään muutaman luennon sarjan. Nils Erik Wickberg -luentojen tarkoituksena on edistää arkkitehtuuritutkimusta ja -keskustelua Suomessa. Luennot ovat julkisia.

Lisätietoja Nils Erik Wickbergin elämäntyöstä: architecture.aalto.fi/fi/about/wickberg.

Wickberg Newtopia juliste