Hyppää sisältöön
Mäessä oleva kerrostalo jossa on lasitetut parvekkeet.
Rakentamisen Ruusu 2014: Harjannetie 44, Helsinki. Arkkitehti SAFA Kristiina Hannunkari / Arkkitehdit Hannunkari & Mäkipaja Oy.

Arkkitehti Kristiina Hannunkarille Rakentamisen Ruusu 2014

Helsingin kaupungin rakennuslautakunta myönsi 21.1.2014 Rakentamisen Ruusun Helsingin Viikinmäessä sijaitsevan Harjannetie 44 -vuokra-asuntokohteen pääsuunnittelijalle ja rakennuttajan projektipäällikölle. Rakennuksen pääsuunnittelija on arkkitehti SAFA Kristiina Hannunkari Arkkitehdit Hannunkari & Mäkipaja Oy:stä. Kohteen projektipäällikkönä toimi Klaus Hamström Helsingin kaupungin asuntotuotantotoimisto ATT:stä.

Hannunkari ja Hamström saivat rakennuslautakunnalta kiitosta mielenkiintoisesta ja korkealaatuisesta asuntosuunnittelusta sekä tinkimättömän jämäkästä vuokra-asuntojen rakennuttamisesta. Vuodesta 1995 alkaen jaettu Rakentamisen Ruusu on Helsingin kaupungin rakennuslautakunnan myöntämä tunnustus ansiokkaasta laadukkaasta rakennettuun ympäristöön liittyvästä työstä.

Rakentamisen Ruusu 2014: Harjannetie 44, Helsinki. Arkkitehti SAFA Kristiina Hannunkari / Arkkitehdit Hannunkari & Mäkipaja Oy.
Rakentamisen Ruusu 2014: Harjannetie 44, Helsinki. Arkkitehti SAFA Kristiina Hannunkari / Arkkitehdit Hannunkari & Mäkipaja Oy.