Alussa oli suo, kuokka ja Jussi, sitten tuli Mind-Building

Suomen näyttelystä Venetsian viimevuotisessa arkkitehtuuribiennaalissa haluttiin luoda rauhallinen pysähtymisen paikka biennaalihälinän keskelle. Näyttelyrakenteen päämateriaaliksi valittu turvepohjainen Konto-akustolevy mahdollisti tavoitellun tunnelman syntymisen. Suomalaista kirjastoarkkitehtuuria Venetsian arkkitehtuuribiennaalissa esitellyt Mind-Building-näyttely muutti pienen puisen Aalto-paviljongin kirjastonomaiseksi tilaksi. Paviljongissa oli mahdollista syventyä tutkimaan näyttelyn sisältöä, lukea arkkitehtuurikirjoja tai vain istahtaa lataamaan matkapuhelimen akkua, visuaalisesti ja akustisesti rauhallisessa tunnelmassa. Näyttelyn sisältö … Jatka artikkelin Alussa oli suo, kuokka ja Jussi, sitten tuli Mind-Building lukemista