Home » Pssst! » Aalto-yliopistossa auki rakennusopin lehtorin paikka, hakuaika päättyy 10.5.
ARTS_logo

Aalto-yliopistossa auki rakennusopin lehtorin paikka, hakuaika päättyy 10.5.

Aalto-yliopisto ilmoittaa:

Aalto-yliopisto on rohkeiden ajattelijoiden yhteisö, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Tunnistamme ja ratkaisemme yhteiskunnan suuria haasteita ja rakennamme innovatiivista tulevaisuutta. Yliopistossa on kuusi korkeakoulua, lähes 20 000 opiskelijaa ja yli 400 professoria. Kampuksemme sijaitsevat Espoossa ja Helsingissä.

Aalto-yliopiston Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun arkkitehtuurin laitoksella on avoinna seuraava tehtävä:

Lehtori, alana Rakennusoppi

Tehtävä on työsopimussuhteinen ja sijoittuu Aalto-yliopiston lehtorien urajärjestelmään pätevyytensä perusteella yliopisto-opettajaksi, yliopistonlehtoriksi tai vanhemmaksi yliopistonlehtoriksi. Tehtävä täytetään 1.8.2017 alkaen tasosta riippuen joko toistaiseksi voimassa olevaksi tai 5 vuoden määräajaksi.

Lehtorin opetus sijoittuu arkkitehtuurin koulutusohjelmaan. Tehtävään kuuluu rakennusopin perusteiden opetus laitoksen 1–2-vuosikurssien arkkitehti- ja maisema-arkkitehtiopiskelijoille sekä studiokurssien opetus maisteritason arkkitehtiopiskelijoille.

Hakuaika päättyy keskiviikkona 10.5.2017. Tarkempi tehtävänkuvaus ja hakuohjeet löytyvät Aalto-yliopiston avoimet työpaikat -sivuilta.