Home » Pssst! » Laatua arkeen – Taide osana suunnittelua ja rakentamista -seminaari 9.5. klo 14
Light Weave -teos Keilaniemen metroasemalla, Grönlund-Nisunen. Kuva: Tuomas Uusheimo. Hiljentymisen piha Arabianrannassa, suunnittelijat: Kaisa Berry, Timo Berry, Teresa Rönkä. Kuva: Mika Huisman / Decopic.
Light Weave -teos Keilaniemen metroasemalla, Grönlund-Nisunen. Kuva: Tuomas Uusheimo. Hiljentymisen piha Arabianrannassa, suunnittelijat: Kaisa Berry, Timo Berry, Teresa Rönkä. Kuva: Mika Huisman / Decopic.

Laatua arkeen – Taide osana suunnittelua ja rakentamista -seminaari 9.5. klo 14

Kansallismuseon auditorio, tiistai 9.5.2017 klo 14–18.15

Seminaari rakennusalan suunnittelijoille, tilaajille ja toteuttajille. Mukana kiinnostava joukko rakennusalan, taidekonsultoinnin ja taiteen ammattilaisia. Ulkomaisena puhujavieraana muf architect/art -toimiston perustajajäsen, arkkitehti Liza Fior Lontoosta.

Tilaisuutta voi seurata myös verkon kautta. Linkki toimitetaan ilmoittautumisen jälkeen, noin viikkoa ennen tilaisuutta.

Koko ohjelma ja ilmoittautuminen

Järjestäjä

Suomen Arkkitehtiliitto SAFA

Lisätietoja

Tiina Valpola, erityisasiantuntija, SAFAn Prosentti taiteelle -hanke
tiina.valpola@safa.fi, puh. +358 50 570 5122