Kestävät arvot arkkitehtuurissa

Eko-Boxi

EkoviikkiSuomen Arkkitehtiliiton Eko-Boxi välittää tietoa kestävästä yhdyskunnasta ja kestävistä rakennuksista sekä uudis- että korjausrakentamisen näkökulmasta. Lisäksi se esittelee uusiutuvia energiamuotoja.

Tutustu Eko-Boxiin ja Eko-Karttaan.

Uutta, vanhaa, vihreää 2.0

01Arkkitehtuurimuseon kestävän kehityksen teemaa rakennetussa ympäristössä  tarkasteleva sivusto jakaa tietoa, herättää kysymyksiä ja tarjoaa tehtäväesimerkkejä. Sivustolla pohditaan muun muassa asumisen ekologisuutta, luontoystävällistä rakentamista, rakennuksen ja ympäristön vuorovaikutusta sekä arjen asumisen välttämättömyyksiä.

Tutustu aineistoon.

Ekologinen rakentaminen meillä ja maailmalla

YLEarkistoYLE:n Elävä arkisto perehdyttää Terve talo -sarjan ensimmäisessä osassa ekologiseen rakentamiseen varoittavien kotimaisten ja innostavien ulkomaisten esimerkkien kautta.

Katso lähetys/ 00:40:05/ 24.10.1993/.